Husqvarna


 
 
 
 
 
Husqvarna kampanjat. Katso lisää painamalla kuvia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Automower limited uutuus.
Katso lisää painamalla linkkiä.
 
 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/automower-limited-edition/970457521/
 
 
 
 
Robottileikkuri uutuus!
 
 
 
 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/automower-435x-awd/967853321/

Myös muitamalleja!

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/

 


 
 

Imuri.
 

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimurimonenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja helpon tyhjennyksen ansiosta. WDC 220 on kompakti ja käyttäjäystävällinen imuri, jossa on pestävä PET-suodatin, kestävä fleece-pölypussi, käytännöllinen nostokahva ja vankka rakenne.

 

WDC 220 199€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/imurit/wdc-220/967907901/

 


 

 

Imuri.
 

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen vaativaan käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja helpon tyhjennyksen ansiosta. Monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten portaaton nopeudensäätö, liitäntä sähköpistokkeelle ja adapteri työkaluja varten. WDC 325L täyttää pölyluokan L vaatimukset, mikä tarkoittaa, että pestävän PET-suodattimen läpi pääsee korkeintaan 1 % pölystä.

 

WDC 325L 279€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/imurit/wdc-325l/967908101/

 


 

 

 

Pesuri mallit.
 

Husqvarnan laadukkaat ja helppokäyttöiset painepesurit soveltuvat erinomaisesti kulkuneuvojen, puutarhakalusteiden, seinien, kivetysten ja patioiden - lähes kaikkeen ulkona likaantuvien kohteiden tehokkaaseen ja kätevään puhdistamiseen. Tehokkaimmista Husqvarna-painepesureista saat irti jopa 160 barin vedenpaineen, jolla puhdistat pinttyneimmänkin lian kädenkäänteessä. 

 

 

 

Tekniikanmaailman pikatestissä. Paina kuvaa lukeaksesi.

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/pressure-washers/

 


 

 

Suojakypärä, Technical
 

Kevyessä ja vakaassa kuulonsuojaimin varustetussa kypärässä on uusi muotoilu. Kypärä voidaan säätää usealla tavalla parhaan yksilöllisyyden saamiseksi. Uusi, innovatiivinen ilmanvaihto pitää lämpötilan mukavana käytön ajan. Visiirin muotoilua on parannettu paremman suojaavuuden ja ennen kaikkea näkyvyyden saamiseksi eri työskentelyasennoissa. FM-radiokuulonsuojaimet ovat lisävaruste ja kypärässä on integroitu otsalampun paikka.

 

139,90€

Myös muita kypärä malleja.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/kyparat/suojakypara-technical/585058401/

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/henkilokohtaiset-suojavarusteet/ 

 


 

 

Suojakypärä Technical Forest, X-COM FM/Buetooth-suojaimet fluorisoiva

 

 
Kestävä ja kevyt suojakypärä on varustettu uusilla X-COM R Bluetooth -kuulonsuojaimilla, jolloin voit voit soittaa ja vastaanottaa puheluja tai suoratoistaa musiikkia. Kypärän voi säätää usealla tavalla parhaan yksilöllisyyden saamiseksi, ja uusi innovatiivinen ilmanvaihto pitää lämpötilan mukavana käytön ajan. Visiirin muotoilua on parannettu paremman suojaavuuden ja ennen kaikkea näkyvyyden saamiseksi eri työskentelyasennoissa.  

449€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/kyparat/suojakypara-technical-forest/595084301/

 


 
 
Husqvarna 545 Uutuus
 

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä

 

545 Mark II

699€

545G Mark II

779€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/545-mark-ii/967690633/

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/545-mark-ii/967690633/

 

 
Husqvarna 550 Uutuus
 

Vahvassa, kestävässä ja helposti hallittavassa 50-kuutioisessa moottorisahassa on erinomainen suorituskyky ja leikkuuteho. Soveltuu pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan sekä vaativaan puiden hoitoon. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettavan tehon ja helppokäyttöisyyden. 

550XP Mark II

879€

550XPG Mark II

929€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp-mark-ii/967690833/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp-mark-ii/967690833/

 


 
Myös muita sahamalleja.

Katso lisää painamalla linkkiä.

 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/
 

 
 
Näkyvät Hizh Viz vaatteet.

Katso lisää painamalla linkkejä.

 
 
 
 
 
Myös raivausasuista näkyvät vaatteet
 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/raivauspusero-high-viz/597245946/
 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/raivaushousut-high-viz/597246246/
 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/henkilokohtaiset-suojavarusteet/
 

 
 
Forest jacket vent, Technical
 

Suunniteltu säännölliseen metsätaloustyöhön lämpimissä olosuhteissa. Etuosa, olat ja hihat ovat 100 % mikropolyesteria ja kainalot ja selkämys 100 % neulottua polyesteria, joka tehostaa tuuletusta ja pitää käyttäjän viileänä ja kuivana.

 

129,90€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-vent-technical/582334346/

 


 
Husqvarna
Technical Extreme, Paras malli.
 

Puserossa on moderni, vartaloa myötäilevä muotoilu, ja sen edistyksellinen stretch-materiaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja ergonomian. Kriittisissä kohdissa on uutta, vahvaa vahvikemateriaalia. Kainaloiden tuuletusvetoketjut ja muotoonommellut hihat tuovat kestävyyttä ja mukavuutta pitkiin työpäiviin. Kaksi rintataskua. Hartioiden ja hihojen heijastava kangas, heijastinnauha ja yläosan oranssi huomioväri parantavat näkyvyyttä hämärässä. Varustettu kahdella rintataskulla.

 

 

329€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-technical-extreme/582331058/

 


 
Husqvarna
Technical Extreme, Paras malli.
 

Uusi, vartaloa myötäilevä ja moderni malli sekä edistyksellinen stretch-materiaali takaavat parhaan käyttömukavuuden ja ergonomian. Uuden, erikoisvahvan materiaalin kulutukselle alttiit kohdat on vahvistettu, ja muotoonommellut polvet ja tuuletusvetoketjut varmistavat miellyttävän työskentelyn pitkinäkin työpäivinä. Kaksi etu- ja kaksi takataskua, reisitasku ja mittatasku. Irrotettavat olkainraksit. Vyötärön voi säätää täydellisen sopivaksi. Polvissa heijastava kangas. Mittataskussa on vedenpitävä vetoketju.

 

 379€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-technical-extreme/582340842/

 


 
Husqvarna Classic
 

Selkeälinjaisessa ja modernissa puserossa on laadukkaita yksityiskohtia, kuten suuret heijastavat logopainatukset. Hihansuissa olevat painonapit takaavat hyvän istuvuuden, ja puseron yläosan oranssi väritys varmistaa hyvän näkyvyyden. Vetoketjullinen rintatasku ja kaksi sivutaskua.

 

Housuissa on selkeä ja moderni malli ja laadukkaat yksityiskohdat, kuten heijastavat logo-painatukset. Joustava vyötärö, etutaskut ja yksi takatasku sekä tuuletusvetoketjut lahkeiden takana. Mittatasku on avattava ennen käyttöä.

 

Pusero 69,90€

Housut 109,90€

Myös turvahaalari mallit 119,90€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-classic/582335146/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahousut-classic/595001443/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahaalari-classic/596304844/

 


 
 
 Husqvarna Functional
 

Selkeälinjaisessa puserossa on moderni muotoilu, laadukkaita yksityiskohtia ja suuret heijastavat logopainatukset. Toiminnallisuutta ja hyvää suojaavuutta arvostavalle käyttäjälle, joka vaatii turva-asulta kestäviä materiaaleja, hyvää istuvuutta ja ympärivuotista käyttöä. Hihojen alapuolella tuuletusvetoketjut ja hihoissa heijastinnauhat sekä hyvän näkyvyyden varmistava high-viz-väri. Säädettävä vyötärö sekä hihansuiden resorit ja painonapit varmistavat hyvän istuvuuden. Edessä kaksi sivutaskua ja miellyttävä pehmeä kaulus.

 

Viiltosuojallisten housujen selkeässä ja modernissa muotoilussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, joita ovat esim. polvien ja lahkeen alaosan vahvikkeet sekä suuret, heijastavat logopainatukset. Erinomainen turva-asu toimivuutta, laadukasta ja kestävää materiaalia sekä hyvää istuvuutta ja ympärivuotista käyttöä arvostavalle. Lahkeiden takana tuuletusvetoketjut ja heijastinnauha. Kolme vetoketjullista taskua, kaksi edessä ja yksi takana, ja mukava pidennetty selkäosa.

 

 

Pusero 129,90€

Housut 169€

Myös turvahaalari mallit 189€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-functional/582331446/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-functional/582331746/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahaalari-functional/582332046/

 


 
Husqvarna Technical
 

Valmistettu kovasta mutta kevyestä kankaista. Ihanteellinen jokapäiväiseen metsätöihin. Neljään suuntaan joustava polyesteri kanssa muodostetun istuvuus takaa mukavan liikkumisen ja vähentää vaivaa.

 

Suunniteltu jokapäiväiseen metsätöihin. Kevyt ja joustavilla kankailla tehty. Tiukka istuvuus pitää käyttäjässä mukavuuttaa ja tuottavuutta. Kun taas esitaivutetut polvet plus ilmanvaihto taskut ja vetoketjut auttaa kaikinpuolin siirtämään kosteutta.

 

Pusero 249€

Housut 290€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-technical/582332146/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-technical/582333546/

 


 

 

 

 

 

Husqvarna

Raivaus- ja trimmauspusero / Housut Technical

 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/raivaus--ja-trimmauspusero-technical/580688246/
 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/raivaus--ja-trimmaushousut-technical/580688146/

 

Pusero 139,90€

Housut 139,90€

 

 

 

 
 
Viiltosuojatut nahkaturvakengät
 

Kengissä on uusi kantarakenne, vakaampi yläosa ja miellyttäväntuntuinen, pehmoisempi sisäosa. Pohjan pitoa on parannettu kylmiä olosuhteita varten. Sympatex® on 100 %:sti vedenpitävä ja hengittävä, erittäin laadukas materiaali. Kengissä on nilkan, kantapään ja kärjen ympäri menevä pehmustus, joka suojaa ja parantaa käyttömukavuutta. Teräskuppikärki. Kengän alaosa on vahvistettu kumilla paremman suojan saamiseksi.

 

330€

Myös muita malleja!

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/jalkineet/nahkaturvakengat-technical-24/578785640/

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/henkilokohtaiset-suojavarusteet/

 


 

 

 

 
 Husqvarna 545FR Ruohoraivaussaha
 

Husqvarna 345FR-raivaussahassa on kaikki, mitä raivaustyössä tarvitset: siimapää, vesakkoterä ja metsänraivausterä suojineen. Joustavien käyttöominaisuuksiensa vuoksi malli soveltuu hyvin maa- ja metsätilakäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen koneen. Suorituskykyinen X-TORQ®-moottori vähentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta. LowVib®-tärinänvaimennus vaimentaa tehokkaasti parantaen koneen käyttömukavuutta ja hallintaa.

 

 849€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fr/967637901/

 


 
 
Husqvarna 545FX Autotune ja 545FXT Autotune
 

Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

 

545FX 899€

545FXT 949€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fx-autotune/967176501/

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fxt-autotune/967176601/

 

 


 

 

 
Husqvarna 555FX ja 555FXT
 

Husqvarna 555FXT on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu raivaussaha. X-Torq®-moottori takaa riittävästi tehoa, kiihtyy nopeasti ja kuluttaa vähän polttoainetta. Saha on varustettu ainutlaatuisella kahvalämmityksellä, joka parantaa työmukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Lyhyt runkoputki ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat kaadon suuntaamista tiheissä metsissä. LowVib® minimoi tärinät. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

 

555FX 1049€

555FXT 1099€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/555fx/966629101/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/555fxt/966629201/

 


 
 

 Myös Husqvarna akkusahoja!

 

Täydellinen moottorisaha ammattilaatua, keveyttä ja tehokkuutta arvostavalle käyttäjälle, kuten kirvesmiehet, urakoitsijat, puunhoitajat ja viljelijät. Ominaisuuksina erinomainen ergonomia, hyvä suorituskykyä ja suuri teräketjun nopeus. Saatavana saharunko (ilman akkua ja laturia) tai kahden akun ja pikalaturin kanssa.

 

 

Alkaen 249€, ilman akkua ja laturia.

https:/www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akkutuotesarja/

 

 


 
Akku Laikkaleikkuri K535i
 
Husqvarna K 535i on kevyt akkukäyttöinen laikkaleikkuri. Siinä on hyvä tärinänvaimennus, ja se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Erinomainen teho-/painosuhde tekee siitä monipuolisen lisän kevyempiin viherrakennus- ja kivitöihin ja täydellisen nopeisiin ja tehokkaisiin leikkauksiin. Sopii loistavasti esimerkiksi betonisten pihalaattojen, graniitin sekä katto- ja lattialaattojen leikkaamiseen. K 535i sopii märkä- ja kuivaleikkuuseen. Käyttää Husqvarna BLi200/300 -akkuja.  

K535i 645€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/laikkaleikkurit/k-535i/967795901/

 

 
 
Husqvarna Rakennuskoneita myös saatavana.
Katso lisää painamalla linkkiä.
 

https://www.husqvarnacp.com/fi/
 
 
 
 

Akku käyttöiset Trimmerit.
 

Husqvarna-akkutuotesarja tarjoaa Husqvarnan tuotteille ominaisen suuren tehon ja helppokäyttöisyyden. Akkukoneiden käyttömukavuus ja luotettava suorituskyky soveltuvat erilaisiin käyttötarpeisiin alkaen satunnaisesta käytöstä kokoaikaiseen, päivittäiseen työhön.

 

Alkaen 199€, ilman akkua ja laturia.

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akku/

 


 

 

 

Ropottiruohonleikkurit
 

Husqvarna Automower® on maailman johtava robottileikkurimerkki sekä älykäs ja luotettava kumppani puutarhanhoitoon. Se leikkaa ruohoa lähes äänettömästi päivin ja öin, satoi tai paistoi. Nurmikko on aina täydellisessä kunnossa ja sinulle jää enemmän aikaa muihin puuhiin. Alla olevasta linkistä voit tutustua perusteellisemmin Husqvarna Automower® -robottileikkureihin, mukaan lukien testivoittaja Automower® X430-malliin. Tarkemmat yksityiskohdat ja tekniset tiedot löydät klikkaamalla robottileikkurimallin kuvaa.

 

 alkaen 1199€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/

 


 
Työnnettävät- ja vetävät ruohonleikkurit
 

Ruohonleikkuri on pihanhoidossa kenties se kaikista tärkein apuväline. Husqvarnalle on suuri kunnia suunnitella ja valmistaa ensiluokkaiset ruohonleikkurit jokaisen tarpeisiin. Husqvarnan monipuolisessa ruohonleikkurivalikoimassa on erilaisin leikkuumenetelmin varustettuja koneita: mukana on perinteisiä työnnettäviä malleja aina kelaleikkureista jopa nelivetoisiin huippumalleihin. Olipa nurmikon haaste mikä tahansa, saat aina erinomaista jälkeä Husqvarna-ruohonleikkureilla.

 

alkaen 319€

Myös akkuleikkureita.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ruohonleikkurit/

 

 

 


 
 
Puutarha traktori
 

Helppokäyttöinen TS 138L sopii ihanteellisesti talonomistajille, joiden pihat ovat pieniä tai keskikokoisia. Se on sivulle heittävä, tehokas traktori, jossa on älykäs muotoilu ja hyvä ergonomia. TS 138L -traktorissa on tehokas ja helposti käynnistyvä Husqvarnan sarjamoottori ja vipuohjattu hydrostaattinen voimansiirto sekä ergonominen ohjauspyörä. Lisävarusteina kerääjä ja BioClip®-levy.

 

TS 138L 1999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/ts-138l/960410431/

 


 

 

Puutarha traktori
 

Husqvarna-puutarhatraktorien 100-sarja on tehokkaiden ja pienikokoisten traktorien mallisto omakotiasujille, jotka arvostavat ajoleikkurissa ketteryyttä ja helppokäyttöisyyttä. Ihanteellinen vaihtoehto, kun tarvitset traktoria satunnaiseen käyttöön keskikokoisessa puutarhassa.

 

TS 138 2299€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/ts-138/960410421/

 


 

 


Puutarha traktori
 

TS 238 soveltuu omakotiasujille ja maanomistajille, jotka haluavat helposti hallittavan, kestävän ja käyttäjäystävällisen traktorin suurten nurmialueiden hoitamiseen. Sivullepuhaltavassa koneessa on käytännöllinen muotoilu ja loistava ergonomia. Tehokas Husqvarna Endurance -sarjan automaattirikastimella varustettu moottori yhdistettynä poljintoimiseen hydrostaattiin ja kestävään akselistoon takaa ongelmattoman käytön. U-Cut™-ohjausjärjestelmän ansiosta kääntyminen ja esteiden kiertäminen sujuu helposti. Voidaan käyttää sekä ruohonkerääjän että BioClip®-sulun kanssa.

 

TS 238 2799€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/ts-238/960410369/

 


 

 

Puutarha traktori
 

TS 142L on suunnattu keskikokoisten pihojen nurmikon leikkuuseen. TS 142L on hydrostaattisella vaihteistolla varustettu("keppihydro"), sivulle heittävä kone ja se voidaan varustaa myös ruohonkerääjällä tai BioClip® sarjalla. Traktorissa on tehokas automaattirikastimella varustettu moottori.

 

 

TS 142L 2699€

 

 


 

 

Puutarha traktori
 

TC 239T on keräävä puutarhatraktori, jonka kestävyys, käyttömukavuus ja hallittavuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun satunnaiseen käyttöön keskikokoisten ja suurten alueiden hoitamiseen. Tehokas kaksisylinterinen Husqvarna Endurance Series -moottori käynnistyy ilman rikastinta. Sähköinen terien kytkentä ja vahvistettu leikkuulaite sekä teräksisellä takalevyllä ja salpajärjestelmällä varustettu keruujärjestelmä varmistavat vaivattoman käytön ja erinomaisen leikkuutuloksen. BioClip™-toimintoa ohjataan kuljettajan paikalta, minkä vuoksi siirtyminen keruusta silppuamiseen on helppoa ja nopeaa. Vankkarakenteinen valurautainen etuakseli mahdollistaa tiukatkin käännökset.

 

TC 239T 3799€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/tc-239t/960510182/

 

   

 

Rider
 

Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C on oikea valinta. Leikkurin kompakti muotoilu varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Pienemmästä koosta huolimatta koneen pito on erinomainen myös rinteessä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen. Edessä oleva leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin.

 

R 112C 2999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-112c/967178401/

 

Rider
 

Tehokkaassa Rider-leikkurissa on 94 cm:n Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot mahdollistavat ensiluokkaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjaus varmistaa loistavat ajo-ominaisuudet, ja edessä oleva leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten. Erilaisten lisälaitteiden avulla Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. Rideriin voi asentaa esimerkiksi lumilevyn, peräkärryn, sammalenrepijän ja levittimen.

 

R 213C 4199€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-213c/967846601/

 


 

 

 

Rider

 

 

 

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen v-moottori ja vaihtoehtoisena 94 tai 103 cm leveä leikkuulaite, joka varmistaa ensiluokkaisen bioleikkuun tai ulospuhalluksen. Takarunko-ohjaus ja edessä oleva leikkuulaite varmistavat kätevän käytön ohella pääsyn ahtaisiin paikkoihin ja hyvän näkyvyyden työskentelyalueelle. Käyttömukavuutta parantavat poljinohjattu hydrostaattinen voimansiirto, hyvin ulottuvilla olevat hallintalaitteet ja automaattinen terien päällekytkentä. Leikkuulaite voidaan kääntää helposti huoltoasentoon, jolloin se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Laajan lisälaitevalikoiman, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta R 214T soveltuu moneen muuhunkin kuin ruohon leikkaamiseen. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

R 214T 3499€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-214t-ilman-leikkuulaitetta/967847001/

 


 
Rider
 

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen moottori ja 94 cm leveä Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat erinomaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat loistavat, ja eteen asennettu leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten. Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön.

 

R 214TC 4499€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-214tc/967846901/

 


 

 

 Rider
 

R 216T AWD Rider sopii täydellisesti omakotiasujalle, joka haluaa täydellisen leikkuutuloksen myös monimutkaisissa puutarhoissa. AWD varmistaa pidon ja hallittavuuden kaikissa olosuhteissa. Takarunko-ohjauksen ansiosta helppo hallita. Eteenasennettu leikkuulaite on helppo puhdistaa ja huoltaa. Luotettava ja suorituskykyinen V-Twin-moottori, jossa on automaattirikastin varmistaa huolettomat leikkuuhetket vuosiksi. Ympärivuotiseen monikäyttöön soveltuva Rider on osoitus Husqvarna sitoutumisesta innovatiivisiin ratkaisuihin. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

R 216T AWD 5199€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-216t-awd-ilman-leikkuulaitetta/967847101/

 


 

 

Rider
 

Tehokkaassa 300-sarjan Riderissa on käytetty uutta, hiljaista moottoritekniikkaa, joka parantaa äänenlaatua ja lisää suorituskykyä. Käyttöä tehostavat suurempi terä- ja ajonopeus. Koneeseen voidaan asentaa 94, 103 tai 112 cm:n Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat ensiluokkaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjaus varmistaa loistavat ajo-ominaisuudet, ja edessä oleva leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Neliveto lisää huomattavasti tehokkuutta epätasaisilla, märillä ja liukkailla alustoilla sekä rinteissä. Helppo varustaa erilaisilla lisälaitteilla, kuten katuharjalla, kelamurskaimella, lumilevyllä ja lumilingolla, tehokkaaseen ympärivuotiseen käyttöön. Erinomaisen käyttömukavuuden varmistavat ohjaustehostin, poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, ajovalot ja leikkuulaitteen huoltoasento. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

R 316TXs AWD 7999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-316tsx-awd-ilman-leikkuulaitetta/967847501/

 


 

 

Rider
 

Kestävä ja monipuolinen RC 318T on suunniteltu Husqvarna-tuotteiden laatua, luotettavuutta ja innovatiivisuutta arvostaville talonomistajille. Innovatiivinen, tukkeutumaton keräysjärjestelmä siirtää leikatun ruohon suoraan eteen asennetusta leikkuulaitteesta keräyssäiliöön. Kierukka pakkaa ruohon, jonka ansiosta säiliön tyhjennysväli pitenee, mikä tehostaa työntekoa. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta tämä ajoruohonleikkuri on tehokas ja helppokäyttöinen. Leikkuulaitteen huolto ja puhdistus onnistuu ilman työkaluja ainutlaatuisen 90 asteen huoltoasennon ansiosta. Rider on erinomainen valinta suurille puutarhoille sen helppokäyttöisten ohjainten, erinomaisen ergonomian, lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta.

 

RC 318T  6999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/rc-318t-ilman-leikkuulaitetta/967628702/

 


 

 

Rider
 

Innovatiivisen ja ergonomisen nelivetoisen RC 320Ts -riderin innovatiivinen muotoilu tekee siitä luotettavan ja tehokkaan sekä monipuolisen ja helppokäyttöisen. Ainutlaatuinen, tukkeutumaton keräysjärjestelmä siirtää leikkuujätteen suoraan eteen asennetusta leikkuulaitteesta keräyssäiliöön. Automaattisen tiivistyksen ansiosta säiliön tyhjennysväli pitenee, mikä tehostaa työntekoa. Takarunko-ohjaus helpottaa tiukkoja käännöksiä ja parantaa ohjattavuutta. Nelipyöräveto takaa erinomaisen tehon ja pidon kaikissa olosuhteissa. Leikkuulaitteen huolto ja puhdistus onnistuu ilman työkaluja ainutlaatuisen 90 asteen huoltoasennon ansiosta. Rider on erinomainen valinta suurille puutarhoille sen lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta.

 

RC 320Ts AWD 8999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/rc-320ts-awd-ilman-leikkuulaitetta/967628802/

 


 
 

 Rider Uutuus
 

Kompakti, erittäin tehokas nelivetoinen Rider-leikkuri on varustettu ohjaustehostimella, mikä helpottaa laitteen hallintaa kapeilla alueilla ja rinteissä. Ainutlaatuinen XChange-lisälaiterunko mahdollistaa lisälaitteiden nopen kiinnittämisen ilman työkaluja. Husqvarna Connect -sovellus ja Bluetooth-yhteys mahdollistavat Riderin valvonnan ja siten tehokkaan ja oikean käytön. R 419TsX AWD käynnistyy helposti avaimella, ja siinä on kaksois-LED-valot ja säädettävä, kätevä tavarateline. Erinomainen valinta suurten nurmialueiden ympärivuotisiin hoitotöihin. Saatavana eri leveyksin varustettuja leikkuulaitteita. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

R 419TsX AWD

10499€

R 420TsX AWD

11699€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-419tsx-awd-ilman-leikkuulaitetta/967648301/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-420tsx-awd-ilman-leikkuulaitetta/967648401/

 


 

 

Etuleikkuri
 

Ketterä ja tehokas AWD-nelivetotekniikalla varustettu etuleikkuri on tehty ympärivuotiseen ammattikäyttöön ahtailla ja monimuotoisilla ulkoalueilla. Soveltuu erinomaisesti isojen kiinteistöjen ulkoalueiden paikalliseksi hoitokoneeksi tai viheralueurakoijille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia. Eteen asennetun leikkuulaitteen ansiosta kuljettajalla on erinomainen näkyvyys työskentelyalueelle. Tämän vuoksi leikkaaminen on tarkkaa ja onnistuu myös pensaiden ja puistokalusteiden alta sekä seinien vierustoilta. Vankat ja laadukkaat komponentit varmistavat tuotteen käyttölujuuden. Lisälaitteet, kuten kelamurskain, katuharja, lumilinko ja alueaura lisäävät ympärivuotista hyötykäyttöä. P 524 toimitetaan ilman leikkuulaitetta, ja siihen voi asentaa Combi 103-, 112- ja Combi 122-leikkuulaitteen.

 

P 524 13999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/etuleikkurit/p-524-ilman-leikkuulaitetta/967847901/

 


 

 

Etuleikkuri
 

Kompaktissa ja tehokkaassa etuleikkurissa on elektroninen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja lisää tehoa ja vääntöä. Moottorin käyntinopeus ei laske hankalissakaan olosuhteissa. Käynnistys avaimella, rikastinta ei tarvita. Takarunko-ohjaus auttaa tiukoissa käännöksissä ja neliveto takaa hyvän pidon säällä kuin säällä. Kelluva, maastoa myötäilevä leikkuulaite, helposti ulottuvilla oleva leikkuukorkeuden säätö ja ajovalot parantaat käyttömukavuutta. Laaja valikoima ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia lisälaitteita. Sopii urheilukerhoille, hotelleille ja urakoitsijoille, jotka arvostavat monipuolista, kompaktia ja helposti hallittavaa etuleikkuria.Valittavana (lisävaruste) Combi 103-, 112- tai 122-leikkuulaite.

 

T 524EFI 14999€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/etuleikkurit/p-524-efi-ilman-leikkuulaitetta/967848101/

 

     

Merkkihuolto ja merkkiedustus

Kaikki koneet jotka myymme, luovutushuollamme ennen luovutusta. Huoltokorjaamossa huollamme laitteet myös jatkossakin.