Husqvarna

 
 
 
 
 
 

Paina kuva isommaksi painamalla kuvaa.

 


 
 
 
 
 
 
 

 

 
Robottileikkuri uutuus!
 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/automower-435x-awd/967853321/

 
Muita malleja. Katso lisää painamalla linkkiä.

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/

 


 
 

Imuri
 

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimurimonenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja helpon tyhjennyksen ansiosta. WDC 220 on kompakti ja käyttäjäystävällinen imuri, jossa on pestävä PET-suodatin, kestävä fleece-pölypussi, käytännöllinen nostokahva ja vankka rakenne.

 

WDC 220

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/imurit/wdc-220/967907901/

 


 

 

Imuri
 

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen vaativaan käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja helpon tyhjennyksen ansiosta. Monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten portaaton nopeudensäätö, liitäntä sähköpistokkeelle ja adapteri työkaluja varten. WDC 325L täyttää pölyluokan L vaatimukset, mikä tarkoittaa, että pestävän PET-suodattimen läpi pääsee korkeintaan 1 % pölystä.

 

WDC 325L

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/imurit/wdc-325l/967908101/

 


 

 

 

Pesuri mallit.
 

Husqvarnan laadukkaat ja helppokäyttöiset painepesurit soveltuvat erinomaisesti kulkuneuvojen, puutarhakalusteiden, seinien, kivetysten ja patioiden - lähes kaikkeen ulkona likaantuvien kohteiden tehokkaaseen ja kätevään puhdistamiseen.

 

 

 

Tekniikanmaailman pikatestissä. Paina kuvaa lukeaksesi.

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/pressure-washers/

 


 

 

Suojakypärä, Technical
 

Kevyessä ja vakaassa kuulonsuojaimin varustetussa kypärässä on uusi muotoilu. Kypärä voidaan säätää usealla tavalla parhaan yksilöllisyyden saamiseksi. Uusi, innovatiivinen ilmanvaihto pitää lämpötilan mukavana käytön ajan. Visiirin muotoilua on parannettu paremman suojaavuuden ja ennen kaikkea näkyvyyden saamiseksi eri työskentelyasennoissa. FM-radiokuulonsuojaimet ovat lisävaruste ja kypärässä on integroitu otsalampun paikka.

 

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/kyparat/suojakypara-technical/585058401/

 

Myös muita kypärä malleja.

Katso lisää painamalla linkkiä.

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/henkilokohtaiset-suojavarusteet/ 

 


 

 

Suojakypärä Technical Forest, X-COM FM/Buetooth-suojaimet fluorisoiva

 

 
Kestävä ja kevyt suojakypärä on varustettu uusilla X-COM R Bluetooth -kuulonsuojaimilla, jolloin voit voit soittaa ja vastaanottaa puheluja tai suoratoistaa musiikkia. Kypärän voi säätää usealla tavalla parhaan yksilöllisyyden saamiseksi, ja uusi innovatiivinen ilmanvaihto pitää lämpötilan mukavana käytön ajan. Visiirin muotoilua on parannettu paremman suojaavuuden ja ennen kaikkea näkyvyyden saamiseksi eri työskentelyasennoissa.  

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/kyparat/suojakypara-technical-forest/595084301/

 


 
 
Husqvarna 545
 

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä

 

545 Mark II

545G Mark II

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/545-mark-ii/967690633/

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/545-mark-ii/967690633/

 

 
Husqvarna 550
 

Vahvassa, kestävässä ja helposti hallittavassa 50-kuutioisessa moottorisahassa on erinomainen suorituskyky ja leikkuuteho. Soveltuu pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan sekä vaativaan puiden hoitoon. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettavan tehon ja helppokäyttöisyyden. 

550XP Mark II

550XPG Mark II

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp-mark-ii/967690833/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp-mark-ii/967690833/

 


 
Myös muita sahamalleja.

Katso lisää painamalla linkkiä.

 
https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/
 

 
 
Myös raivausasuista näkyvät vaatteet
 
Takki sopii erityisesti pitkäaikaiseen työskentelyyn valjaiden kanssa. Huomioväri täyttää EN ISO 20471 (luokka 3) -standardin vaatimukset. Olkapäillä sijaitseviin taskuihin voidaan laittaa lisäpehmusteita vähentämään olkapäihin kohdistuvaa kuormitusta. Taskut ovat helposti käytettävissä valjaiden kanssa työskenneltäessä. Hihojen alla olevat tuuletusvetoketjut ja selän tuuletusaukko varmistavat, että työskentely on miellyttävää. Hihojen uusi malli ja ergonominen muotoilu sekä selän neljään suuntaan joustava kangas takaavat erinomaisen liikkuvuuden. Saatavana koot S–XXL.
 
Housut sopivat erityisesti pitkäaikaiseen työskentelyyn ruohoraivurin tai trimmerin kanssa. Huomioväri täyttää EN ISO 20471 (luokka 2) -standardin vaatimukset. Lonkan kohdalla sijaitsevaan taskuun voidaan laittaa lisäpehmuste vähentämään painetta. Lahkeiden etu- ja sivuosat ovat vettähylkivää materiaalia, ja pehmusteet suojaavat lentäviltä kiviltä. Pintakäsitelty kangas on helppo puhdistaa märästä ruohosta. Kuluvien kohtien vahvistukset parantavat kestävyyttä ja pidentävät käyttöikää. Lahkeiden takana olevat tuuletusvetoketjut voidaan avata parempaa ilmanvaihtoa varten. Polvet on muotoiltu ergonomisesti. Saatavana koot 46–60.
 

 

 
 

Pusero

Housut

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/raivauspusero-high-viz/597245946/
https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/raivaushousut-high-viz/597246246/
 

 
 

 
Technical Extreme, Paras malli.
 

Puserossa on moderni, vartaloa myötäilevä muotoilu, ja sen edistyksellinen stretch-materiaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja ergonomian. Kriittisissä kohdissa on uutta, vahvaa vahvikemateriaalia. Kainaloiden tuuletusvetoketjut ja muotoonommellut hihat tuovat kestävyyttä ja mukavuutta pitkiin työpäiviin. Kaksi rintataskua. Hartioiden ja hihojen heijastava kangas, heijastinnauha ja yläosan oranssi huomioväri parantavat näkyvyyttä hämärässä. Varustettu kahdella rintataskulla.

 

 

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-technical-extreme/582331058/

 


 
Technical Extreme, Paras malli.
 

Uusi, vartaloa myötäilevä ja moderni malli sekä edistyksellinen stretch-materiaali takaavat parhaan käyttömukavuuden ja ergonomian. Uuden, erikoisvahvan materiaalin kulutukselle alttiit kohdat on vahvistettu, ja muotoonommellut polvet ja tuuletusvetoketjut varmistavat miellyttävän työskentelyn pitkinäkin työpäivinä. Kaksi etu- ja kaksi takataskua, reisitasku ja mittatasku. Irrotettavat olkainraksit. Vyötärön voi säätää täydellisen sopivaksi. Polvissa heijastava kangas. Mittataskussa on vedenpitävä vetoketju.

 

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-technical-extreme/582340842/

 


 
Husqvarna Classic
 

Selkeälinjaisessa ja modernissa puserossa on laadukkaita yksityiskohtia, kuten suuret heijastavat logopainatukset. Hihansuissa olevat painonapit takaavat hyvän istuvuuden, ja puseron yläosan oranssi väritys varmistaa hyvän näkyvyyden. Vetoketjullinen rintatasku ja kaksi sivutaskua.

 

Housuissa on selkeä ja moderni malli ja laadukkaat yksityiskohdat, kuten heijastavat logo-painatukset. Joustava vyötärö, etutaskut ja yksi takatasku sekä tuuletusvetoketjut lahkeiden takana. Mittatasku on avattava ennen käyttöä.

 

Pusero

Housut

Myös turvahaalari mallit

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-classic/582335146/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahousut-classic/595001443/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahaalari-classic/596304844/

 


 
 
 Husqvarna Functional
 

Selkeälinjaisessa puserossa on moderni muotoilu, laadukkaita yksityiskohtia ja suuret heijastavat logopainatukset. Toiminnallisuutta ja hyvää suojaavuutta arvostavalle käyttäjälle, joka vaatii turva-asulta kestäviä materiaaleja, hyvää istuvuutta ja ympärivuotista käyttöä. Hihojen alapuolella tuuletusvetoketjut ja hihoissa heijastinnauhat sekä hyvän näkyvyyden varmistava high-viz-väri. Säädettävä vyötärö sekä hihansuiden resorit ja painonapit varmistavat hyvän istuvuuden. Edessä kaksi sivutaskua ja miellyttävä pehmeä kaulus.

 

Viiltosuojallisten housujen selkeässä ja modernissa muotoilussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, joita ovat esim. polvien ja lahkeen alaosan vahvikkeet sekä suuret, heijastavat logopainatukset. Erinomainen turva-asu toimivuutta, laadukasta ja kestävää materiaalia sekä hyvää istuvuutta ja ympärivuotista käyttöä arvostavalle. Lahkeiden takana tuuletusvetoketjut ja heijastinnauha. Kolme vetoketjullista taskua, kaksi edessä ja yksi takana, ja mukava pidennetty selkäosa.

 

 

Pusero

Housut

Myös turvahaalari mallit

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-functional/582331446/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-functional/582331746/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahaalari-functional/582332046/

 


 
Husqvarna Technical
 

Ihanteellinen valinta metsätaloustöihin kestävien mutta keveiden kankaiden ja työtehtävään sopivan muotoilun ansiosta. Neljään suuntaan joustava polyesteri ja napakka istuvuus helpottavat liikkumista. Hartioissa ja selkämyksen alaosassa olevat tuuletusaukot takaavat käyttömukavuuden.

 

Suunniteltu täysipäiväiseen metsätaloustyöhön Lujassa rakenteessa on Aramide- ja CorduraR-vahvikkeet. Kevyt ja joustava kangas ja napakka istuvuus varmistavat mukavuuden, ja valmiiksi taivutetut polvet sekä taskujen ja vetoketjujen tuuletusmekanismi takaavat tuottavuuden.

 

Suunniteltu täysipäiväiseen metsätaloustyöhön ammattitasolla. Erittäin kestävässä mallissa on lujaa kangasta etuosassa ja vahvikkeet haarakappaleessa ja lahkeiden alaosassa. Nilkkaosan paksu suojaus ja housujen takaosan joustava kangas takaavat mukavuuden ja tuottavuuden jokaisessa työkohteessa.

 

Pusero

Housut

Housut Robust

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-technical/582332146/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-technical/582333546/

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/turvahousut-technical-robust/594998646/

 


 

 

 

Viiltosuojatut nahkaturvakengät
 

Kengissä on uusi kantarakenne, vakaampi yläosa ja miellyttäväntuntuinen, pehmoisempi sisäosa. Pohjan pitoa on parannettu kylmiä olosuhteita varten. Sympatex® on 100 %:sti vedenpitävä ja hengittävä, erittäin laadukas materiaali. Kengissä on nilkan, kantapään ja kärjen ympäri menevä pehmustus, joka suojaa ja parantaa käyttömukavuutta. Teräskuppikärki. Kengän alaosa on vahvistettu kumilla paremman suojan saamiseksi.

 

 

Myös muita malleja!

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/jalkineet/nahkaturvakengat-technical-24/578785640/

 

Katso lisää painalla linkkiä.

https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/henkilokohtaiset-suojavarusteet/

 


 

 

 

 
 Husqvarna 545FR Ruohoraivaussaha
 

Husqvarna 545FR-raivaussahassa on kaikki, mitä raivaustyössä tarvitset: siimapää, vesakkoterä ja metsänraivausterä suojineen. Joustavien käyttöominaisuuksiensa vuoksi malli soveltuu hyvin maa- ja metsätilakäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen koneen. Suorituskykyinen X-TORQ®-moottori vähentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta. LowVib®-tärinänvaimennus vaimentaa tehokkaasti parantaen koneen käyttömukavuutta ja hallintaa.

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fr/967637901/

 


 
 
Husqvarna 545FX Autotune ja 545FXT Autotune
 

Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

 

545FX

545FXT

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fx-autotune/967176501/

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fxt-autotune/967176601/

 

 


 

 

 
Husqvarna 555FX ja 555FXT
 

Husqvarna 555FXT on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu raivaussaha. X-Torq®-moottori takaa riittävästi tehoa, kiihtyy nopeasti ja kuluttaa vähän polttoainetta. Saha on varustettu ainutlaatuisella kahvalämmityksellä, joka parantaa työmukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Lyhyt runkoputki ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat kaadon suuntaamista tiheissä metsissä. LowVib® minimoi tärinät. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

 

555FX

555FXT

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/555fx/966629101/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/555fxt/966629201/

 


 
 

Husqvarna akkusahoja!

 

Täydellinen moottorisaha ammattilaatua, keveyttä ja tehokkuutta arvostavalle käyttäjälle, kuten kirvesmiehet, urakoitsijat, puunhoitajat ja viljelijät. Ominaisuuksina erinomainen ergonomia, hyvä suorituskykyä ja suuri teräketjun nopeus. Saatavana saharunko (ilman akkua ja laturia) tai kahden akun ja pikalaturin kanssa.

 

 

 

https:/www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akkutuotesarja/

 

 


 
Akku Laikkaleikkuri K535i
 
Husqvarna K 535i on kevyt akkukäyttöinen laikkaleikkuri. Siinä on hyvä tärinänvaimennus, ja se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Erinomainen teho-/painosuhde tekee siitä monipuolisen lisän kevyempiin viherrakennus- ja kivitöihin ja täydellisen nopeisiin ja tehokkaisiin leikkauksiin. Sopii loistavasti esimerkiksi betonisten pihalaattojen, graniitin sekä katto- ja lattialaattojen leikkaamiseen. K 535i sopii märkä- ja kuivaleikkuuseen. Käyttää Husqvarna BLi200/300 -akkuja.  

K535i

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/laikkaleikkurit/k-535i/967795901/

 

 
 
Husqvarna Rakennuskoneita myös saatavana.
Katso lisää painamalla linkkiä.
 

https://www.husqvarnacp.com/fi/
 
 
 
 

Akkukäyttöiset Trimmerit.
 

Husqvarna-akkutuotesarja tarjoaa Husqvarnan tuotteille ominaisen suuren tehon ja helppokäyttöisyyden. Akkukoneiden käyttömukavuus ja luotettava suorituskyky soveltuvat erilaisiin käyttötarpeisiin alkaen satunnaisesta käytöstä kokoaikaiseen, päivittäiseen työhön.

 

 

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akku/

 


 

 

 

Ropottiruohonleikkurit
 

Husqvarna Automower® on maailman johtava robottileikkurimerkki sekä älykäs ja luotettava kumppani puutarhanhoitoon. Se leikkaa ruohoa lähes äänettömästi päivin ja öin, satoi tai paistoi. Nurmikko on aina täydellisessä kunnossa ja sinulle jää enemmän aikaa muihin puuhiin. Alla olevasta linkistä voit tutustua perusteellisemmin Husqvarna Automower® -robottileikkureihin, mukaan lukien testivoittaja Automower® X430-malliin. Tarkemmat yksityiskohdat ja tekniset tiedot löydät klikkaamalla robottileikkurimallin kuvaa.

 

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/

 


 
Työnnettävät- ja vetävät ruohonleikkurit
 

Ruohonleikkuri on pihanhoidossa kenties se kaikista tärkein apuväline. Husqvarnalle on suuri kunnia suunnitella ja valmistaa ensiluokkaiset ruohonleikkurit jokaisen tarpeisiin. Husqvarnan monipuolisessa ruohonleikkurivalikoimassa on erilaisin leikkuumenetelmin varustettuja koneita: mukana on perinteisiä työnnettäviä malleja aina kelaleikkureista jopa nelivetoisiin huippumalleihin. Olipa nurmikon haaste mikä tahansa, saat aina erinomaista jälkeä Husqvarna-ruohonleikkureilla.

 

Myös akkuleikkureita.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ruohonleikkurit/

 

 

 


 
 
Puutarha traktori
 

Helppokäyttöinen TS 138L sopii ihanteellisesti talonomistajille, joiden pihat ovat pieniä tai keskikokoisia. Se on sivulle heittävä, tehokas traktori, jossa on älykäs muotoilu ja hyvä ergonomia. TS 138L -traktorissa on tehokas ja helposti käynnistyvä Husqvarnan sarjamoottori ja vipuohjattu hydrostaattinen voimansiirto sekä ergonominen ohjauspyörä. Lisävarusteina kerääjä ja BioClip®-levy.

 

TS 138L

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/ts-138l/960410431/

 


 

 

Puutarha traktori
 

Husqvarna-puutarhatraktorien 100-sarja on tehokkaiden ja pienikokoisten traktorien mallisto omakotiasujille, jotka arvostavat ajoleikkurissa ketteryyttä ja helppokäyttöisyyttä. Ihanteellinen vaihtoehto, kun tarvitset traktoria satunnaiseen käyttöön keskikokoisessa puutarhassa.

 

TS 138

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/ts-138/960410421/

 


 

 

Puutarha traktori
 

TS 142L on suunnattu keskikokoisten pihojen nurmikon leikkuuseen. TS 142L on hydrostaattisella vaihteistolla varustettu("keppihydro"), sivulle heittävä kone ja se voidaan varustaa myös ruohonkerääjällä tai BioClip® sarjalla. Traktorissa on tehokas automaattirikastimella varustettu moottori.

 

 

TS 142L

 

 


 

 

Puutarha traktori
 

TC 239T on keräävä puutarhatraktori, jonka kestävyys, käyttömukavuus ja hallittavuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun satunnaiseen käyttöön keskikokoisten ja suurten alueiden hoitamiseen. Tehokas kaksisylinterinen Husqvarna Endurance Series -moottori käynnistyy ilman rikastinta. Sähköinen terien kytkentä ja vahvistettu leikkuulaite sekä teräksisellä takalevyllä ja salpajärjestelmällä varustettu keruujärjestelmä varmistavat vaivattoman käytön ja erinomaisen leikkuutuloksen. BioClip™-toimintoa ohjataan kuljettajan paikalta, minkä vuoksi siirtyminen keruusta silppuamiseen on helppoa ja nopeaa. Vankkarakenteinen valurautainen etuakseli mahdollistaa tiukatkin käännökset.

 

TC 239T

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhatraktorit/tc-239t/960510182/

 

   

 

Rider
 

Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C on oikea valinta. Leikkurin kompakti muotoilu varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Pienemmästä koosta huolimatta koneen pito on erinomainen myös rinteessä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen. Edessä oleva leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin.

 

R 112C

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-112c/967178401/

 

Rider
 

Tehokkaassa Riderissa on 94 cm:n Combi-leikkuulaite, jonka leikkuutulos on erinomainen niin BioClip®-toiminnolla kuin taaksepuhalluksellakin. Sopii omakotiasujille ja maanomistajille, jotka vaativat tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä, ylivoimaista ohjattavuutta ja todella nautittavaa ajoa. Takarunko-ohjaus ja eteen asennettu leikkuulaite helpottavat koneen hallintaa samalla, kun leikkuujälki on erinomainen ja leikattava alue on hyvin näkyvillä. Polkimilla käytettävä hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat helpon ja mukavan työskentelyn. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon, jossa puhdistus sujuu leikkuutyön jälkeen helposti. Riderista on moneen muuhunkin kuin ruohon leikkaamiseen. Lumilevyn, peräkärryn, sammalenrepijän ja levittimen kaltaisten lisälaitteiden avulla Rider auttaa pitämään pihan kunnossa ympäri vuoden.

 

R 214C

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-214c/970519401/

 


 

 

 

Rider

 

 

Kätevä ja tehokas Rider on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja valinnaisella Combi-leikkuulaitteella, jonka leikkuujälki on erinomainen niin BioClip®-toiminnolla kuin taaksepuhalluksellakin. Soveltuu hyvin tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä, ylivoimaista hallittavuutta ja ajo-ominaisuuksia arvostavalle käyttäjille. Poljinkäyttöinen hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset ohjaimet ja automaattinen terien kytkentä. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

R 214T

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-214t-ilman-leikkuulaitetta/967847001/

 


 
Rider
 

Kätevä ja tehokas Rider on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. Soveltuu hyvin tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä, ylivoimaista hallittavuutta ja ajo-ominaisuuksia arvostavalle käyttäjille. Poljinkäyttöinen hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset ohjaimet ja automaattinen terien kytkentä

 

R 214TC

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-214tc/967846901/

 


 

 

 Rider
 

Nelivetoisessa Rider-leikkurissa helppokäyttöisyys ja erinomainen käsiteltävyys yhdistyvät tehoon ja suorituskykyyn. Voimakas V2-moottori varmistaa mukavan käytön ja loistavat tulokset. Takarunko-ohjaus helpottaa hallintaa tiukimmissakin käännöksissä. LED-ajovalot ja helppo käynnistys avaimella. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

 

R 216T AWD

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-216t-awd-ilman-leikkuulaitetta/967847101/

 


 

 

Rider
 

Kompaktissa etuleikkurissa on tehokas V-twin moottori ja ohjaustehostin. Koneeseen voidaan asentaa 94, 103 tai 112 cm:n Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat ensiluokkaisen leikkuutuloksen. Varustettu työtä tehostavin ominaisuuksin, helppokäyttöisellä näytöllä, kaksoisajovaloilla sekä Husqvarna Connect -sovelluksella, joka välittää Bluetooth-yhteyden kautta ajantasaista tietoa leikkurista. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

 

R 316TXs AWD

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-316tsx-awd-ilman-leikkuulaitetta/967847501/

 


 

 

Rider
 

Kestävä ja monipuolinen RC 318T on omiaan Husqvarna-tuotteiden laatua, luotettavuutta ja innovatiivisuutta arvostaville käyttäjille. Ainutlaatuinen, tukkeutumaton keruujärjestelmä siirtää leikkuujätteen suoraan eteen asennetusta leikkuulaitteesta 300 litran ruohonkerääjään. Käyttöä tehostaa keruusäiliön automaattinen tiivistys, minkä ansiosta säiliön tyhjennysväli pitenee. Leikkuulaitteen huolto ja puhdistus onnistuvat ilman työkaluja 90 asteen huoltoasennon ansiosta. Rider on erinomainen valinta suurten alueiden hoitamiseen helppokäyttöisten ohjainten, erinomaisen ergonomian, lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

 

RC 318T

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/rc-318t-ilman-leikkuulaitetta/967628702/

 


 

 

Rider
 

Nelivetoisen RC 320Ts -ajoleikkurin innovatiivinen rakenne tehostaa ja monipuolistaa käyttöä. Ainutlaatuinen, tukkeutumaton keruujärjestelmä siirtää leikkuujätteen suoraan eteen asennetusta leikkuulaitteesta 300 litran ruohonkerääjään. Käyttöä tehostaa keruusäiliön automaattinen tiivistys, minkä ansiosta säiliön tyhjennysväli pitenee. Takarunko-ohjaus helpottaa tiukkoja käännöksiä ja parantaa ohjattavuutta. Nelipyöräveto varmistaa erinomaisen tehon ja pidon kaikissa olosuhteissa. Leikkuulaitteen huolto ja puhdistus onnistuvat ilman työkaluja ainutlaatuisen 90 asteen huoltoasennon ansiosta. Rider on erinomainen valinta suurten alueiden leikkaamiseen lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

 

RC 320Ts AWD

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/rc-320ts-awd-ilman-leikkuulaitetta/967628802/

 


 
 

 Rider Uutuus
 

Kompakti, erittäin tehokas nelivetoinen Rider-leikkuri on varustettu ohjaustehostimella, mikä helpottaa laitteen hallintaa kapeilla alueilla ja rinteissä. Ainutlaatuinen XChange-lisälaiterunko mahdollistaa lisälaitteiden nopen kiinnittämisen ilman työkaluja. Husqvarna Connect -sovellus ja Bluetooth-yhteys mahdollistavat Riderin valvonnan ja siten tehokkaan ja oikean käytön. R 419TsX AWD käynnistyy helposti avaimella, ja siinä on kaksois-LED-valot ja säädettävä, kätevä tavarateline. Erinomainen valinta suurten nurmialueiden ympärivuotisiin hoitotöihin. Saatavana eri leveyksin varustettuja leikkuulaitteita. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

R 419TsX AWD

R 420TsX AWD

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-419tsx-awd-ilman-leikkuulaitetta/967648301/

 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ajoleikkurit/r-420tsx-awd-ilman-leikkuulaitetta/967648401/

 


 

 

Etuleikkuri
 

Kompakti ja tehokas nelivetoinen etuleikkuri ympärivuotiseen käyttöön haastavilla ja ahtailla alueilla. Sopii urheiluseuroille ja hotelleille sekä kiinteistönhoitajille ja urakoitsijoille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja helppoa hallittavuutta. Edessä olevan leikkuulaitteen ansiosta käyttäjällä on täydellinen näkyvyys työskentelyalueelle. Tämä mahdollistaa optimaalisen leikkaamisen myös penkkien, pensaiden ja muiden esteiden alta. Pitkäikäiset komponentit parantavat kestävyyttä. Lisälaitteet, kuten kelamurskain, katuharja, lumilinko ja alueaura, varmistavat tuottavan ja ympärivuotisen käytön. P 524 -leikkuriin voi asentaa 112 tai 122 cm:n Combi-leikkuulaitteen. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

 

P 524

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/etuleikkurit/p-524-ilman-leikkuulaitetta/967847901/

 


 

 

Etuleikkuri
 

Kompaktissa ja tehokkaassa etuleikkurissa on elektroninen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja lisää tehoa ja vääntöä. Moottorin käyntinopeus ei laske hankalissakaan olosuhteissa. Käynnistys avaimella, rikastinta ei tarvita. Takarunko-ohjaus auttaa tiukoissa käännöksissä ja neliveto takaa hyvän pidon säällä kuin säällä. Kelluva, maastoa myötäilevä leikkuulaite, helposti ulottuvilla oleva leikkuukorkeuden säätö ja ajovalot parantaat käyttömukavuutta. Laaja valikoima ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia lisälaitteita. Sopii urheilukerhoille, hotelleille ja urakoitsijoille, jotka arvostavat monipuolista, kompaktia ja helposti hallittavaa etuleikkuria.Valittavana (lisävaruste) Combi 103-, 112- tai 122-leikkuulaite.

 

T 524EFI

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/etuleikkurit/p-524-efi-ilman-leikkuulaitetta/967848101/

 

     

Merkkihuolto ja merkkiedustus

Kaikki koneet jotka myymme, luovutushuollamme ennen luovutusta. Huoltokorjaamossa huollamme laitteet myös jatkossakin.