Alavuden Auto logo
Kampanja tarjous.
Kampanja tarjous.
Suojakypärä, Technical

Kevyessä ja vakaassa kuulonsuojaimin varustetussa kypärässä on uusi muotoilu. Kypärä voidaan säätää usealla tavalla parhaan yksilöllisyyden saamiseksi. Uusi, innovatiivinen ilmanvaihto pitää lämpötilan mukavana käytön ajan. Visiirin muotoilua on parannettu paremman suojaavuuden ja ennen kaikkea näkyvyyden saamiseksi eri työskentelyasennoissa. FM-radiokuulonsuojaimet ovat lisävaruste ja kypärässä on integroitu otsalampun paikka.

135€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/kyparat/suojakypara-technical/585058401/

Husqvarna 445

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.

499€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/445/967156473/

HUSQVARNA 545

Husqvarna 545 on kehitetty vaativaan urakointi- sekä maa- ja metsätalouskäyttöön. Sahassa on toimiva muotoilu ja riittävästi raakaa voimaa tehokasta käyttöä varten. Lisäksi ainutlaatuinen X-TORQ®-moottoriteknologia kuluttaa polttoainetta jopa 20 % vähemmän ja pakokaasupäästöt ovat noin 75 % pienemmät kuin perinteisessä 2-tahtimoottorissa.669€

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/545/966648573/


   
Uutuus. Forest jacket vent, Technical

Suunniteltu säännölliseen metsätaloustyöhön lämpimissä olosuhteissa. Etuosa, olat ja hihat ovat 100 % mikropolyesteria ja kainalot ja selkämys 100 % neulottua polyesteria, joka tehostaa tuuletusta ja pitää käyttäjän viileänä ja kuivana.

130€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-vent-technical/582334346/

   
 
Husqvarna
Technical Extreme, Paras malli.

Puserossa on moderni, vartaloa myötäilevä muotoilu, ja sen edistyksellinen stretch-materiaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja ergonomian. Kriittisissä kohdissa on uutta, vahvaa vahvikemateriaalia. Kainaloiden tuuletusvetoketjut ja muotoonommellut hihat tuovat kestävyyttä ja mukavuutta pitkiin työpäiviin. Kaksi rintataskua. Hartioiden ja hihojen heijastava kangas, heijastinnauha ja yläosan oranssi huomioväri parantavat näkyvyyttä hämärässä. Varustettu kahdella rintataskulla.

 

325€

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-technical-extreme/582331058/

   
   
 
Husqvarna
Technical Extreme, Paras malli.

Uusi, vartaloa myötäilevä ja moderni malli sekä edistyksellinen stretch-materiaali takaavat parhaan käyttömukavuuden ja ergonomian. Uuden, erikoisvahvan materiaalin kulutukselle alttiit kohdat on vahvistettu, ja muotoonommellut polvet ja tuuletusvetoketjut varmistavat miellyttävän työskentelyn pitkinäkin työpäivinä. Kaksi etu- ja kaksi takataskua, reisitasku ja mittatasku. Irrotettavat olkainraksit. Vyötärön voi säätää täydellisen sopivaksi. Polvissa heijastava kangas. Mittataskussa on vedenpitävä vetoketju.

 375€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-technical-extreme/582340842/

   
   
Husqvarna Classic

Selkeälinjaisessa ja modernissa puserossa on laadukkaita yksityiskohtia, kuten suuret heijastavat logopainatukset. Hihansuissa olevat painonapit takaavat hyvän istuvuuden, ja puseron yläosan oranssi väritys varmistaa hyvän näkyvyyden. Vetoketjullinen rintatasku ja kaksi sivutaskua.

 

Housuissa on selkeä ja moderni malli ja laadukkaat yksityiskohdat, kuten heijastavat logo-painatukset. Joustava vyötärö, etutaskut ja yksi takatasku sekä tuuletusvetoketjut lahkeiden takana. Mittatasku on avattava ennen käyttöä.

Pusero 65€

Housut 110€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-classic/582335146/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/chainsaw-trousers-c-w-20a/582335844/

   
 Husqvarna Functional

Selkeälinjaisessa puserossa on moderni muotoilu, laadukkaita yksityiskohtia ja suuret heijastavat logopainatukset. Toiminnallisuutta ja hyvää suojaavuutta arvostavalle käyttäjälle, joka vaatii turva-asulta kestäviä materiaaleja, hyvää istuvuutta ja ympärivuotista käyttöä. Hihojen alapuolella tuuletusvetoketjut ja hihoissa heijastinnauhat sekä hyvän näkyvyyden varmistava high-viz-väri. Säädettävä vyötärö sekä hihansuiden resorit ja painonapit varmistavat hyvän istuvuuden. Edessä kaksi sivutaskua ja miellyttävä pehmeä kaulus.

 

Viiltosuojallisten housujen selkeässä ja modernissa muotoilussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, joita ovat esim. polvien ja lahkeen alaosan vahvikkeet sekä suuret, heijastavat logopainatukset. Erinomainen turva-asu toimivuutta, laadukasta ja kestävää materiaalia sekä hyvää istuvuutta ja ympärivuotista käyttöä arvostavalle. Lahkeiden takana tuuletusvetoketjut ja heijastinnauha. Kolme vetoketjullista taskua, kaksi edessä ja yksi takana, ja mukava pidennetty selkäosa.

 

Pusero 130€

Housut 169€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-functional/582331446/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-functional/582331746/

   
   
Husqvarna Technical

Valmistettu kovasta mutta kevyestä kankaista. Ihanteellinen jokapäiväiseen metsätöihin. Neljään suuntaan joustava polyesteri kanssa muodostetun istuvuus takaa mukavan liikkumisen ja vähentää vaivaa.

 

Suunniteltu jokapäiväiseen metsätöihin. Kevyt ja joustavilla kankailla tehty. Tiukka istuvuus pitää käyttäjässä mukavuuttaa ja tuottavuutta. Kun taas esitaivutetut polvet plus ilmanvaihto taskut ja vetoketjut auttaa kaikinpuolin siirtämään kosteutta.

Pusero 250€

Housut 290€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/forest-jacket-technical/582332146/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/turva-asut/waist-trousers-technical/582333546/

Viiltosuojatut nahkaturvakengät

Kengissä on uusi kantarakenne, vakaampi yläosa ja miellyttäväntuntuinen, pehmoisempi sisäosa. Pohjan pitoa on parannettu kylmiä olosuhteita varten. Sympatex® on 100 %:sti vedenpitävä ja hengittävä, erittäin laadukas materiaali. Kengissä on nilkan, kantapään ja kärjen ympäri menevä pehmustus, joka suojaa ja parantaa käyttömukavuutta. Teräskuppikärki. Kengän alaosa on vahvistettu kumilla paremman suojan saamiseksi.

329€

Myös muita malleja!

http://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/jalkineet/nahkaturvakengat-technical-24/578785640/

 
 Husqvarna 345FR Ruohoraivaussaha

Husqvarna 345FR-raivaussahassa on kaikki, mitä raivaustyössä tarvitset: siimapää, vesakkoterä ja metsänraivausterä suojineen. Joustavien käyttöominaisuuksiensa vuoksi malli soveltuu hyvin maa- ja metsätilakäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen koneen. Suorituskykyinen X-TORQ®-moottori vähentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta. LowVib®-tärinänvaimennus vaimentaa tehokkaasti parantaen koneen käyttömukavuutta ja hallintaa.

 829€

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/345fr/966016001/

   
   
 
Husqvarna 545FX ja 545FXT

Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Lämpökahvat parantavat työmukavuutta kylmissä ja kosteissa oloissa. Helposti käynnistyvä X-TORQ®-moottori kiihtyy nopeasti, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on pienipäästöinen. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

545FX 929€

545FXT 1009€

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fx/966015604/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fxt/966015702/

   
   
Husqvarna 555FX ja 555FXT

Husqvarna 555FXT on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu raivaussaha. X-Torq®-moottori takaa riittävästi tehoa, kiihtyy nopeasti ja kuluttaa vähän polttoainetta. Saha on varustettu ainutlaatuisella kahvalämmityksellä, joka parantaa työmukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Lyhyt runkoputki ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat kaadon suuntaamista tiheissä metsissä. LowVib® minimoi tärinät. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

555FX 1079€

555FXT 1179€

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/555fx/966629101/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/555fxt/966629201/

Myös AutoTune mallit varastossa näistä raivaussaha malleista 545FX ja 545FXT 

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fx-autotune/967176501/

https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/metsanraivaussahat/545fxt-autotune/967176601/

   
 Husqvarna 550XP ja 550XPG

Husqvarna 550 XP® G on tehty metsäammattilaisille ja vaativaan maatilakäyttöön. Sahan toimiva muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat tehokkaan ja miellyttävän käytön. Lisäksi ainutlaatuinen X-Torq®-moottoriteknologia kuluttaa polttoainetta jopa 20 % vähemmän ja pakokaasupäästöt ovat noin 75 % pienemmät. RevBoost™ takaa esimerkiksi karsintatyön vaatiman suuren sahausnopeuden. Lämmitetyt kahvat lisäävät käyttömukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

 

 550XP 859€

550XPG 959€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp/966648173/

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp-g/966648373/

 Myös Husqvarna akkusahoja!

Täydellinen moottorisaha ammattilaatua, keveyttä ja tehokkuutta arvostavalle käyttäjälle, kuten kirvesmiehet, urakoitsijat, puunhoitajat ja viljelijät. Ominaisuuksina erinomainen ergonomia, hyvä suorituskykyä ja suuri teräketjun nopeus. Saatavana saharunko (ilman akkua ja laturia) tai kahden akun ja pikalaturin kanssa.

 

Alkaen 229€, ilman akkua ja laturia.

 

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akkutuote/

 

 


Akkukäyttöiset Trimmerit.

 Katso lisää linkistä.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/akkutuote/

Alkaen 199€, ilman akkua ja laturia.

 

Ropottiruohonleikkurit alkaen 1695€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/

 

Työnnettävät ja vetävät ruohonleikkurit alkaen 329€

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ruohonleikkurit/

 

 

Alavuden Auto Oy
Lähteentie 2
63300 ALAVUS
Ma - Pe 9 - 17
La         9 - 13
06 511 2866
Gsm 040 530 0059
info(at)alavudenauto.fi